İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat
Kapat

Çiçeklerle yapılan aranjmanlar, kişilerin sevdiği insanların önemli ve onlar için özel günlerinde onları kutlamanın başlıca yollarından biridir. Aynı zamanda karşınızdaki kişiye, saygı ve hissettiğiniz sevginin gösterilmesi içinde, oldukça tercih edilen armağanlardır. Çiçeklerin güzelliği ile harika bir kutlama yapılabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sevdiklerinizin özel günlerinden biri de, mezuniyet günleridir. Mezuniyet günlerinde, onlara göndereceğiniz hediye çiçekler ve anlamlı aynı zamandada duygularınızı dile getiren notlarla, onların yüzünde tebessüme sebep olabilirsiniz. Genel olarak kişiselleştirilmiş harika çiçekler ve muazzam notlar, sevdiklerinize bu anlamlı günlerinde oldukça iyi gelecek ve özel hissettirecektir. Yazdığınız bu notlar, karşınızdaki kişiye ne kadar minnettar olduğunuzu da gösterecektir.

mezuniyet-cicegi-notlari.jpg

Birçok çiçek seçeneği arasından seçilecek çiçeklerle birlikte, gönderilecek olan notlarda, karşınızdaki kişiye hitap etmeli ve günün anlamına uygun olmalıdır. Bununla birlikte, bu notların ve çiçeğin kime gönderileceğide oldukça önemlidir.Bu özel günlerde, yazılabilecek notlara örnek olarak;

Yakın Arkadaşa Yazılabilecek Mezuniyet Çiçek Notları

  • Başarılarına her gün bir yenisini ekledin. Sana, geleceğinde koskocaman mutluluklar diliyorum.
  • Yolun bahtın açık olsun,umarım herşey gönlünce olur.
  • Canım dostum, her daim yanındayım, başarıların daim olsun iyiki varsın…
  • Dostum benim, mezuniyetini tebrik ederim,senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım umarım hayat sana hep güler…

Aile Üyelerine Yazılabilecek Mezuniyet Çiçek Notları

  • Hak edilmiş başarılar için söylenecek tek bir söz vardır. Tebrik ederim canım yavrum artık öğrendiklerini başkalarına aktarmanın zamanı geldi seni çok seviyorum iyiki benim evladımsın.
  • Yaşamın merdivenlerini, her dönem yeni bir başarıyla tırmanıyorsun.Umarım bundan sonrada herşey istediğin gibi olur. İyi ki hayatımızdasın ve bizide bu başarılarına dahil ediyorsun seni seviyoruz…

Sevgiliye Yazılabilecek Mezuniyet Çiçek Notları

  • Önünde yaşanmayı bekleyen bir sonraki başarında da,umarım yan yana ve omuz omuza oluruz başarıların daim, mutluluğun bâki olsun.İyiki varsın…
  • Yaşanacak güzel günler,umarım birlikte ve daha birçok başarıyla güzelleşir. Mezuniyetin kutlu olsun bitanem…

Mezuniyette Verilecek Çiçekler

Hayattaki özel günlerden biri mezuniyetlerdir. Üniversite mezuniyeti,lise mezuniyeti, ortaokul yada lise mezuniyeti farketmeden her mezuniyetin en önemli hediyelerinden biri çiçeklerdir. Birçok farklı çeşitte bulunan çiçek buketleri, sevdiklerinizi bu önemli günlerinde oldukça özel hissettirecek ve mutlu edecektir. Yakınlık derecenize göre sevdiklerinize göndereceğiniz çiçek çeşitleride farklılık gösterebilir.

Yakın Arkadaşlara Gönderilebilecek Mezuniyet Çiçekleri; Sarı güller, beyaz laleler, pembe glayöller ve beyaz glayöller yakın arkadaşlar için oldukça doğru tercihler olabilir.

Sarı Güller: Dostluğunuzun gücünü ve arkadaşınıza olan bağlılığınızı ifade edecektir. Bu özel günlerinde, dostlarınıza göndereceğiniz bu anlamlı çiçekler, oldukça şık bir hareket olacaktır.

Beyaz Laleler: Bu zarif çiçekler, saflığı ve zarafeti sembolize ederler. Arkadaşlara bu özel günlerinde seçilen beyaz laleler, onların başarılarını kutlamak için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Pembe Glayöller: Pembe glayöller, içten duyguları temsil ederler.Yazacağınız içten bir not ve pembe glayöller, arkadaşınızın yüzünde tebessüme sebep olacaktır.

Beyaz Glayöller: Bu çiçekler, arkadaşlığı ve dostluğu sembolize ederler. Dostunuzun bu özel ve anlamlı gününde, onlara bu çiçeklerle muazzam bir sürpriz yapabilirsiniz.

Sevgiliye Gönderilebilecek Mezuniyet Çiçekleri; Pembe güller, lilyumlar, sarı krizantemler, kırmızı güller, beyaz güller,pembe karanfiller sevgiliye mezuniyetinde tercih edilebilecek çiçekler arasında yer almaktadır.

Pembe Güller: Pembe güller, nezaketi ve şirinliği temsil eder. Hayatınızın önemli bir parçası olan sevgiliniz için bu özel çiçeklerden daha doğru bir seçenek olmayacaktır.

Lilyumlar: Lilyumlar, güveni temsil etmektedir. Sevgilinize bu anlamlı günde bir buket lilyumla sürpriz yapmak, ona ne kadar güvendiğinizi ve her daim yanında olduğunuzu göstermek için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Sarı Karizantemler: Sarı krizantemler, masumiyeti sembolize ederler. Sevgilinizle aranızdaki masum bağ düşünüldüğünde, bu çiçekler onları oldukça mutlu edecektir.

Kırmızı Güller: Kırmızı güller, aşkın en bilinen sembolüdür. Sevgiliniz için önemli olan mezuniyet gününde, ona olan aşkınızı ve güveninizi göstermek için kırmızı güller oldukça uygun çiçekler olacaktır.

Beyaz Güller: Beyaz güller, sevgiyi ve aşkı ifade ederler. Sevdiğiniz kişiye değer ve özen gösterdiğinizi belli etmek istiyorsanız, bu tercih tam size göre olacaktır.

Pembe Karanfiller: Bu çiçekler içtenlik, samimiyet ve şefkati sembolize etmektedir. Sevgilinizin bu başarı dolu gününde, ona pembe karanfiller hediye etmek oldukça hoş bir tercih olacaktır.

Aile Üyelerine Gönderilebilecek Mezuniyet Çiçekleri; Sarı güller beyaz karanfiller, beyaz laleler, pembe güller çok sevdiğiniz aile üyeleriniz için olağanüstü seçenekler olacaktır.

Sarı Güller: Sevginin gücünü ifade eden çiçeklerdir. En sevdikleriniz olan aile üyeleriniz için, mezuniyetinde verilebilecek oldukça anlamlı bir hediye olacaktır.

Beyaz Karanfiller: Masumiyeti ve saflığı sembolize eden bu çiçekler bu özel günlerinde,sevdiklerinize oldukça hoş bir sürpriz olacaktır.

Beyaz Laleler: Saf duyguları temsil ederler. Aileler birbirlerine saf ve karşılıksız duygularla bağlıdır. Başarıların tescillendiği bu günlerde, sevdiğiniz aile üyeleriniz için beyaz laleler, oldukça doğru tercihler olacaktır.

Pembe Güller: Bu çiçekler, aile üyeleriniz için oldukça tatlı bir sürpriz olacaktır. Onlara alacağınız bu şirin çiçekler, bu özel günde oldukça anlamlı ve şık bir hediye olacaktır.

Mezuniyet Tebrik Mesajları

Mezun olan arkadaş, sevgili yada aile üyelerine bu özel günler için çokça tercih edilen hediyeler arasında çiçekler yer almaktadır. Çünkü mezun olmak, kişinin hayatında gerçekleşen özel ve önemli günlerin başında gelmektedir. Kültürümüzde, mezun olana çiçek göndermek bir klasik haline gelmiştir. Mezuniyet töreninde yada törenden hemen sonra onlara gönderilen bir çiçek buketi, oldukça şık bir hareket olacak ve onları bu hareketle oldukça mutlu edebileceksiniz.

Bu noktada çiçeklere eşlik eden mesajlarda oldukça önemlidir. Kişiye göre değişen bu mesajlar,genel olarak şekillendirilebilir.

Bu mesajlara örnek olarak;

  • Eğitim yolunda bu önemli mesafeyi, başarıyla katettin,seni gönülden tebrik ederim,öğrenmeye olan inancın yaşamın boyu rehberin olsun başarıların daim olsun.
  • Mezuniyetin kutlu olsun! Bu uzun ve meşakkatli yolu, başarıyla bitirdin darısı iş hayatındaki başarılara.
  • Gülen yüzüne ve gözlerine baktıkça, hayatının tüm zamanlarında ne kadar başarılı olabileceğini görüyorum, umarım tüm ömrün boyunca birçok başarı elde edersin.
  • Bizden önce kendini, kendin tebrik etmelisin, çünkü kolay bişey başarmadın.Sen herşeyin en iyisini yaparsın, her zaman yanındayız.

Üniversite Mezuniyet Sözleri

Üniversite mezuniyeti hayata atılmanın da başlangıç evresidir. Mezuniyet gününde sevdiklerinize göndereceğiniz çiçekle birlikte, yazılacak notta oldukça önemlidir. İşte üniversite mezunları için yazılabilecek sözler;

  • Uzun zamandır bu anı bekledin, hayat şimdi başlıyor. Başarıların daim olsun tüm güzellikler seni bulsun.
  • Seninle gurur duyuyoruz, bugün için çok bekledik ve sonunda geldi. Sen her şeyin en iyisi ve en güzeline layıksın.
  • Hak edilmiş başarılar için söylenecek, hiçbir şey yok. Söylenecek tek şey tebrik ederim, başarı larının devamını dilerim.
  • Hayattan mezun oluncaya dek, bugün hep aklında ve hatıralarında olsun. Tebrikler, başarıların daim mutluluğun bâki olsun…

Mezuniyet Tebrik Sözleri

Mezuniyet, herkes için unutulmaz anılar arasında yer almaktadır. Bu özel günde yapılan özel sürprizlerde, asla unutulmazlar. Bu yüzden sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz çiçekle birlikte, yazdığınız notta her daim hafızasında kalacaktır.

Aşağıda sevdiklerinize yazabileceğiniz tebrik sözleri için bazı öneriler bulunmaktadır.

  • Bugün senin için çok önemli ve özel birgün, bu günde bilmeni isterim ki her daim yanındayım başarıların daim olsun…
  • Eğitim hayatın boyunca gösterdiğin azmin ve kararlılığın karşılığını aldın, kendinle beraber bizide gururlandırdın, seni en içten dileklerimle tebrik ediyorum.
  • Artık yeni bir başlangıç seni bekliyor, asıl hayat şimdi başlıyor. Başarıların daim olsun, her daim mutluluk seninle olsun mezuniyetini tebrik ederim her zaman yanındayım.

Sevgiliye Mezuniyet Sözleri

Sevgiliniz hayatınızda oldukça,önemli bir yere sahiptir. Mezuniyet gibi özel ve önemli bir günde onun yanında olduğunuzu göstermeli ve onu değerli hissettirmelisiniz.

  • Tebrikler! Bu mezuniyet gibi başarıların hayatına eşlikçi olsun. Seninle gurur duyuyorum, iyiki hayatımdasın.
  • Seni desteklemek için her zaman farklı bir sebep veriyorsun. İyiki hayatımda iyi ki yanımdasın. Mezun olduğun için tebrik ederim aşkım…
  • İkimizide gururlandırdığın için teşekkürler sevgilim. Mezuniyetini tebrik ederim. Nice başarılarla dolu bir hayatın olsun.

Bu ve bunun gibi özel mezuniyet sözleriyle, hayatınızda özel bir yere sahip olan sevgilinizi onurlandırabilir. Onu değerli ve özel hissettirmekle beraber, size olan sevgisinin güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Whatsapp